SREDA, 6. 10.

Ko so nas učitelji zbudili, smo pojedli zajtrk, spakirali kovčke in se izselili iz sob.

Ob 10. uri smo se po skupinah z razmikom 10 min odpravili na orientaciski pohod. Ko je naša skupina iz poti malo zašla, smo našli drugo skupino, se združili ter se skušali orientirati. Med potjo smo zgubili enega iz naše skupine, ki smo ga skušali priklicati, vendar brez uspeha. Nato smo prepoznali pot do hotela, saj smo po njej hodili včeraj. Pri hotelu smo našli pogrešanega člana skupine in se z veliko zamudo odpravili gledat film Gremo mi po svoje.

Po kosilu smo se odpravili domov.

Maša, Lija, Aneja, 9. b

Torek, 5. 10. 2021 

Zbudili smo se prezgodaj in po zajtrku odšli na dolg pohod. Odšli smo si pogledat partizansko bolnico Jesen. Za kosilo smo imeli super pire krompir in čufte v omaki. Bilo je zelo okusno. Po kratkem počitku smo se odpravili na bowling in orientacijo. Za večerjo smo imeli pico, kar nas je zelo razveselilo. Zaradi slabega vremena nam je odpadel večerni pohod in smo namesto tega ostali v hotelu in se sproščali ob gledanju filma Romeo in Julija.

Ana, Ela, Zoja, 9. b

Ponedeljek, 4. 10. 2021

Naša šola v naravi se je začela z zbiranjem in opravljanjem samotestiranja.
Po prijetnem presenečenju nad sobami, smo se odpravili na sestanek, ki mu je sledilo kosilo. Od treh in vse do pol sedmih smo pohajkovali do Črnega jezera ter nazaj. Izvedeli smo veliko partizanskih zgodb. Izmučene noge smo odpočili v prostem času in se družili. Carski praženec za večerjo nas je dobro pripravil na še zadnjo aktivnost tega dne – predavanje o astronomiji.

Minea, Zoi, Klara, 9. a