Starše obveščamo, da so učenci iz šole v naravi že na poti. Trenutno so obstali v zastoju. Predviden prihod pred šolo je ob 19.15.

Četrtek:

Sreda:

Danes se mi je najbolj vtisnilo v spomin, ko smo šli na ladjico. Tam je bilo zelo zabavno. Prvi pristanek je bil v Rovinju, kjer smo se sprehajali in jedli sladoled. Drugi pristanek je bil na plaži v Vrsarju. Tam smo se kopali in šli tudi na vodna igrala. Bilo je zelo zabavno.

Tinkara Kante

Danes smo šli na ladjico. Prijazen ladjiski glasbenik nam je igral celo pot pesmi. Ustavili smo se v Rovinju in nakupovali. Jaz sem si kupil magnetek. Ko smo se sestradani vrnili na ladjo, smo pojedli kosilo. Potem smo se ustavili in se kopali. Na poti domov smo videli čisto pravo gusarko jamo.
Rok Dubravica

Torek:

Danes smo plavali in najbolj mi je bil všeč kravl. Zvečer smo imeli disco in se zelo zabavali. Nikoli še nisem videla učiteljev tako veselih. Veselim se že jutrišnjega dneva.
Naja Šimac
Danes mi je bila pot do plaže zelo všeč, saj smo se na poti ustavili in šli na sladoled. Pri diskotu mi je bilo zelo všeč, ko smo plesali fantje proti puncam. Imeli smo samo dva dvoboja in v vsakem je zmagala ena skupina. Plesali smo na več pesmi. Vsaka skupina je izbrala pet pesmi. Pokazali pa smo tudi svoje gimnastične spretnosti. Ta dan mi bo za vedno ostal v spominu.
Ines Fritz
Ta dan je bil zelo zabaven. Najboljše je bilo, ko smo plavali. Naučila sem se plavati hrbtno. Šli smo tudi na novo plažo, ki je zelo lepa. Videli smo tudi mrtvega raka, ki so ga jedle mušice. Fajn je bilo tudi, ko smo igrali uno.
Elli Cof

Disco je bil prestavljen, ker naj bi strela vsekala v WY-FY!

Lukas Zalokar

Ponedeljek:

Moj prvi dan šole v naravi je bil odličen. Najboljši del dneva je bil, ko smo šli v mesto na dolg sprehod. Vmes smo jedli sladoled, klepetali in potem odšli še na prijeten koncert. Vmes smo tudi gledali nastop mažoretk, ki je bil zanimiv, ker je eni punci padla palica. Nato smo šli nazaj v dom in vsi mirno zaspali.

Nuša H. K.