V ponedeljek, 13.5.2024 smo se udeležili področnega posameznega prvenstva v atletiki na atletskem stadionu Poljane. Na izredno lepo organiziranem tekmovanju, so se med seboj pomerili najboljši atleti mesta Maribor in okolice. Tekmovali so lahko vsi, tako da so kategorizirani učenci bili v veliki prednosti. V taki močni konkurenci smo osvojili dve medalji in lepe uvrstitve med deseterico najboljših.

 1. mesto v skoku v daljino je za starejše deklice osvojila Lina Hancman. Lina je bila svojega uspeha zelo zelo vesela. Čestitke!

2. mesto v teku na 300 metrov za mlajše deklice je osvojila Ema Dubravica. V tej naporni disciplini Emi vse čestitke za ta dosežen rezultat. Naslednje leto že vemo, kdo nas bo zastopal na 300 metrov.

V finalni nastop osmih najboljših šprinterk sta se uvrstili Nuša Kokol Hodžič pri starejših deklicah in pri mlajših deklicah Špela Špes. Čestitke!

Ostali naši učenci pa so dosegali rezultate, ki so jih uvrščali med deseterico najboljših.

Za šolo so nastopili:

Luka Žnidarič, Rene Brus, Andrej Ravnjak, Nik Mikolić, Luka Dani Uršnik, Rok Dubravica, Nika Furlan, Nuša Hodžić Kokol, Lina Hancman, Kris Hajnžič, Špela Špes, Ema Dubravica in Tjaša Natek.

Upamo, da se bodo v čim večjem številu naši učenci udeležili tudi  jesenskega ekipnega atletskega tekmovanja in dokazali, da je Kamnica “atletska” šola.

Čestitke!

Gregor Hartman, mentor