Dragi devetošolci.

V ponedeljek, 25. 5. 2020, se ponovno vračate v šolske klopi.

Delo na šoli smo organizirali v skladu s smernicami in priporočili, ki smo jih prejeli od MIZŠ, NIJZ in ZRSŠ.

Opozarjamo vas, da brez izpolnjene in s strani staršev podpisane izjave ne morete v šolo. Izjavo boste oddali pred vstopom v šolo.

Izjava staršev pred vstopom otroka v šolo.

V šolo boste lahko vstopili ob 8.20 pri vhodu v garderobo višje stopnje, kjer je tudi vaša zbirna točka. Na zbirni točki upoštevajte varnostno razdaljo 1,5m.

Pred vstopom v šolo boste prejeli tudi zaščitno masko. Zaščitno masko morate nositi vedno, ko niste v svoji matični učilnici, torej ko vstopate v šolo, ko morate na WC in ko zapuščate šolo. Za vsak dan boste prejeli novo masko.

9. a razred bo pouk (vse ure!) imel v novi glasbeni učilnici, 9. b pa v stari glasbeni učilnici.

Pouk bo potekal po spremenjenem urniku:

urnik 9. razred 25. 5. 2020

Sedežni redi so že pripravljeni in vsak učenec bo do konca šolskega leta uporabljal izključno ta delovni prostor. Med poukom se ne boste selili, med odmori ne smete zapuščati učilnice, na WC boste posamično odhajali z dovoljenjem učitelja. Na hodniku bo dežurni delavec, ki vas bo opozarjal, če je WC že zaseden.

Malico boste imeli v razredih, na kosilo boste odhajali organizirano in v spremstvu učitelja. V šoli boste morali upoštevati varnostno razdaljo 1,5m.

Prevozi – tisti, ki v šolo prihajate z avtobusnim prevozom: avtobusi vozijo po ustaljenem voznem redu (na avtobusu boste prvi dan že potrebovali zaščitno masko ali šal, ruto oz. podobno obliko zaščite.

Veselimo se ponovnega snidenja in vam želimo prijeten zaključek šolskega leta.