SLADKO GRENKI OBČUTKI

V  torek, 4. 4. 2023 smo v  TŠC Maribor nastopili na nogometnem turnirju za mlajše dečke. V naši skupini so še bile Tabor 1, Ludvika Pliberška, Franceta Prešerna in Angela Besednjaka.

Prvo tekmo smo igrali proti oš Franceta Prešerna. Igra nam ni nikakor stekla, nato pa še prijeli dva nesrečna gola in izgubili z 2:0. Ker smo pred tem gledali tekmo med Pliberškom in Taborom, ki je bila zelo kvalitetna in je šola Tabor izgubila gladko z 2:0, so naša upanja po dobri igri kar izplahnela. Grenko.

Druga tekma je bila proti favoritom Pliberšku. Z malo “strahu” v nogah se je začelo vse spreminjati. Podaje, kombinacije, branjenje in zavzetost so prinesli neverjetnih 5:3 za nas. Sladko

Tretja tekma nam je spet vlila upanje za napredovanje v finalni turnir, v katerega se uvrstita prvimekipi tega turnirja. Povedemo 1:0, a naslednjem napadu Tabor izenači. Povedemo 2:1, a kmalu Tabor izenači. Povedemo 3:2, a Tabor izenači. In pravilo: “Če ne daš, dobiš” se nam je uresničilo. V zadnji minuti smo prijeli nesrečni gol za poraz 3:4. Grenko.

Zadnja tekma proti Besednjaku. Možnosti za napredovanje nikakoršnje, saj smo vedeli da bo Pliberšek premagal Prešerna. Naši učenci so pokazali pravo učinkovitost – 7:0. Sladko.

Zaradi števila zmag in porazov se žal nismo uvrstili naprej, a smo vseeno prikazali kvalitetno igro, ki nam daje upanje za uspehe v naslednjih letih.

Za šolo so nastopili:

Ante Mačukat, Amadej Jevšek, Bine Potrč Prodanović, Alen Omerašević, Dani Luka Uršnik, Blaž Aber, Patrik Novšak, Pernat Tim

ČESTITKE NAŠIM NOGOMETAŠOM.

Zapisal mentor: Gregor Hartman